Starten på 2012

22-02-2012 11:43

Jeg er kommet godt ind i det nye år, og vi skriver snart marts. Hvor tiden dog går stærkt. Jeg har nu i et godt stykke tid være på ”pause”. Jeg har passet mit arbejde og ellers bare være hjemme og slappe af. Vi har dog været en del sociale og har bl.a. holdt Surprice 70 års fødselsdag for min søn´s farmor. Det var en god dag.

Jeg er dog ved vejs ende i min ”pause” og trænger til at komme ud. Ud i det blå og ud til familie og mine skønne veninder.

Min dejlige søn er nu kommet så langt i sit liv, at han er ved at flytte hjemmefra. Det bliver en sorgens dag. Nu har jeg dagligt i 20 år haft ham som fokus i mit liv. 1. prioritet i alt og nu flytter han! Men jeg kan kun glæde mig over, at han har styr på sit liv, og nu er klar til at flyve fra reden. At han er på rette vej.

Han tager hunden med sig (som han overtog, da hans far døde) og hende er jeg jo blevet utrolig glad for. Hun er en stor glædelig og positiv del af min hverdag, og hende skal jeg så også til at undvære dagligt. Der bliver godt nok stille i hjemmet. Men jeg tror på, at Casper og jeg nok hurtigt skal finde vores nye rytme – uden barn/hund.

Generelt har jeg det godt. Jeg er inde i en god stime og det glæder jeg mig over. Jeg nyder, at være glad, at kunne smile og snart er mit gamle Jeg igen. Jeg passer min yoga/meditation, som er en vigtig del af min hverdag.

På arbejdet går det rigtig godt. Vi er inde i en stille og rolig tid, så jeg er ikke stresset. Det er jeg glad for. Der har været lidt personale udskiftning i min gruppe, så jeg har også fået ændret mine arbejdsopgaver. Tilbage hvor jeg startede, men det er nu helt i orden.

Sikkert grundet krisen er der lidt stille omkring salget af min bog og muligheden for at holde foredrag, og det er jeg rigtig ked af. Vil jo gerne af mit budskab kunne sprede sig fra by til by, så jeg forhåbentlig kan blive et godt eksempel for andre. Det kan lade sig gøre at komme videre. Det er hårdt arbejde og en lang sej kamp, men det er det værd. I hvert fald i mit tilfælde.

Pas godt på jer selv derude.

Knus Susy


Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com