23 års fødselsdag.

06-07-2012 14:43

Malene´s 23 års fødselsdag 

Endnu et år er gået, og du har nu haft fødselsdag igen. En svær tid for mig at komme igennem, om end det bliver nemmere år for år.

 Hvordan er tiden op til og selve dagen så forløbet denne gang?

 Jeg har haft så travlt, at jeg næsten ikke har haft tid til, hverken at tænke eller mærke efter. På arbejdet har jeg ligget vandret, idet det har været en travl og stresset tid, så her er dagene bare fløjet af sted.

Hjemme har jeg været i gang med at tage en langbanekort (Golf – hvor du lærer regler, etik osv) hver torsdag, samt yoga/meditation hver onsdag.

 Ydermere har Casper fået opereret sin akillessene, så han har været på krykker og har stort set ikke kunne hjælpe til med noget som helst, så alt har hvilet på mine skuldrer.

 Min søn og svigerdatter er begge lige blevet HF studenter, så det har også taget en del af min tid.

Farmor, mormor og jeg var inde på skolen, da de skulle op til deres sidste eksamen, hvor Farmor skulle give min søn sin hue på. Det var en stor dag, og vi er alle så stolte af ham. Godt gået min knægt. Hertil skulle der købes gave, samt planlægning af næste trin.

Traditionen tro skal de alle så ud og køre et par dage efter, hvor de kommer hjem til alle forældrepar. Her hilser de på, får lidt at spise og drikke, hvorefter de så drager af sted til næste familie – alle i et meget festligt humør og alle med deres flotte studenterhuer på.

Vi havde inviteret de familiemedlemmer som var til stede, til også at blive til middag, hvor vi så skulle grille i haven. Til hele denne dag var der en del indkøb og tilberedelse af mad og drikke. Men dagen forløb over al forventning, så det var jo bare dejligt.

Så havde jeg lige lovet sønnen, at jeg ville køre dem en tur til Vejle om søndagen, hvor de skulle hente en hvalp, som de havde købt. Der røg lige en hel dag her. Men det var en stille og rolig, samt meget hyggelig tur. Og hvalpen er noget så skøn og nuttet. Hvor jeg glæder mig, på deres vegne.

Et par dage efter skulle jeg til salgsmøde med arbejdet i Odense, hvor vi skulle overnatte. Jeg havde fået lov til at Casper kom sent samme aften og derpå skulle han så sove hos mig. Dagen efter – altså din fødselsdag – have vi planlagt at starte dagen med morgenmad, så ud og spille golf, hvorpå vi ville køre mod København og så finde et sted at spise aftensmad. Endnu en anderledes dag, hvor vi er samlet, for at kunne støtte hinanden igennem dagen (nok nærmere mig og mine behov).

Men intet blev som planlagt. Jo, Casper var hos os ca. kl. 21.00, men en hævet, rød og meget smertende fod/ankel. Så vi besluttede at tage på Odense Universitetshospital og få foden undersøgt, så vi ikke lavede mere skade end højst nødvendigt. Her blev han undersøgt og fik så beskeden.: Hmm vi ved ikke helt præcist, hvad der er galt. Men for en sikkerheds skyld får du penicillin og må ikke støtte på foden. Når du kommer hjem så tag forbi det sygehus, som har opereret dig. Da vi var færdige, fik jeg lige kigget på klokken. 00.10, og jeg tænkte instinktivt, tillykke med fødselsdagen Malene, og så brød jeg ud i gråd. Kunne ikke stoppe det, så jeg gik ud på parkeringspladsen i en fart. Fandt mine smøger og ventede på Casper, imens jeg forsøgte at få gråden under kontrol. Jeg har ikke grædt længe, så denne tur var lidt voldsom og måske også tiltrængt, efter alt det pres, stress og jag, jeg har været igennem her på det seneste. Græd på vej hjem til hotellet og da vi kom op på værelset, men efterhånden stilnede det af. Det var rart at få ud, men gav mig også hovedpine, så nu skulle jeg bare sove. Puttede med Casper. Dejligt at mærke og dufte ham, det gav mig ro på, til jeg faldt i søvn.

Men som sagt – så gjort. Vi tog hjem og direkte på Hvidovre Hospital, hvor han blev opereret.

Her kiggede de godt nok lidt på foden. Casper fik taget en prøve fra foden, der, hvor den er hævet og øm. Det var vist ikke så rart. Den er nu sent af sted og vi afventer svar på, om der er betændelse i. Så ikke helt rent ud, det blod. Han fik en penicillin kur, samt et par krykker til en uge. Så skulle der gerne være bedring, ellers skal han ind igen, for at de kan åbne, skylle og lukke igen. Vi krydser fingre på, at det kun er overanstrengelse og måske et par tråde, han har revet op. Så nu er han til aflastning i en uge igen, og skal så starte stille og roligt op igen, medmindre de ringer efter ham, når de har svaret på prøven. Men indtil videre ser det ud til, at både medicin og aflastning virker.

Det har været en travl og stresset perioden, jeg lige har været igennem. Men nu lysner det. Travlheden er aftaget, Langbanekortet til golf er i hus og min søn er nu student, og har sommerhus. Jeg selv har ferie om 3 uger, og det ser jeg frem til.

Hvordan har jeg det så nu. Jeg er generelt træt, tom indvendig og hent nede på mine batterier, men humøret er sådan set ok. Det er mærkeligt, jeg tror bare, at jeg ER. Hverken mere eller mindre. Det er lidt svært af forklare. Ok og alligevel ikke.

Jeg skal over på kirkegården i weekenden og så trænger jeg til at se min søn. Jeg trænger til weekend, stille og ro omkring mig, sove og langsomt at få mit energi lager fyldt op igen, så skal det hele nok gå.

Men Malene, min smukke dejlige elskede højt savnet datter. Tillykke med de 23 år. Jeg håber, du er blevet fejret behørigt der, hvor du er. Åh, det gør stadig så helvedes ondt. Puha, hvor er det hårdt. Jeg savner at se, høre og mærke samt dufte dig. Gid du var her. Men det er du jo ikke.

Jeg lever – men jeg lever ikke helt uden dig. Jeg gør mit bedste. Hver evig eneste dag.

Knus, kram og med stor kærlighed

Din mor

 


Kategori: Englepigen

Kommentarer

  • #1
  • Else Steenbuch Yde
    06-07-2012 18:07
    Hej kære Susy
    Sikke en fødselsdag, ikke lige det, I havde regnet med. Jeg håber, Casper er i bedring, og at du får den rolige weekend sammen med Jannik og co., som altid gir' dig din energi tilbage igen. Rigtig god sommer til jer - og hils de unge og ønsk tillykke med huen. Kommer Casper og dig til Nykøbing Mors, er I velkomne... :
    Jeg tænker på dig. Knus fra mig... ***Else


1 

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com