6 år.

06-12-2012 14:23

6 år.

 

Endnu et år er gået uden dig. Som altid har det været svært og fyldt med en masse tårer og tanker og følelser, som har været svære at placere.

 

De forudgående år har tiden op til ”dagen” været meget følelsesmæssig svingende, en ren rutsje tur – meget hurtig op og dernæst ned igen med et brag. Ekstrem følsom overfor alle omkring mig. Deres følelser, humør, ord osv. Alt smitter af på mig. Både positivt og negativt.

 

I år har dog bare været anderledes.

Tiden op til har jeg de sidste par måneder været syg i en længere periode, haft overdrevet travlt på arbejde samt været en uge på ferie, hvor jeg har ikke haft ”tid” til at kunne mærke efter. Jeg har dog haft adskillige stunder, hvor du lige ”ramte” mig, men ikke noget i forhold til, hvordan tiden op til har været.

 

Selve dagen og dagene efter er dog en helt anden historie i år. Hvor det her plejer at aftage, har det så i år, været ”tiden”.

Jeg har været meget sårbar, let til tårer og bare så utrolig ked af det/ulykkelig, og har slet ikke kunne komme ovenpå igen.

Startede dagen med at tage over på kirkegården sammen med min mor. I år valgte jeg at købe en decideret gravsten´s pude, samt den sødeste lille nisse. Vi var der ovre et godt stykke tid, hvor vi nød de smukke omgivelser og stilheden. Det er jo beroligende at være der. Og så alligevel ikke.

Aftenen foregik hjemme, hvor min søn også var hjemme. Vi fik god mad og så et par film, vi havde købt. Stille og roligt, men rigtig hyggeligt.

 

At skulle gå fra selve ”dagen” til direkte over i december, skrive julekort og pynte op til jul, den er godt nok svær. At skulle holde ud og vente på, at det går over, det er uholdbart. Men for første gang i lang tid, glæder jeg mig til julen.

Vi skal være hjemme sammen med sønnen og hans farmor, samt min lillebror og hans kone. Kun voksne, stille og roligt, men rigtig hyggeligt. Jeg har ikke holdt jul sammen med dem i mange år, så det ser jeg frem til.

 

Du vil altid være i mine tanker, hvor jeg end er i verden, uanset hvordan jeg har det og hvem jeg end er sammen med. Du vil altid være en del af mig, og vi to skilles aldrig. Du og jeg for evigt. Du er stadig savnet. Dine smil og din latter. Alt det vi skulle samme og alt du, DU skulle. Det må blive i det næste liv, vi har sammen.

 

Altid elsket – altid savnet

 

Din mor


Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com