Februar - Uddrag af bogen

18-08-2013 13:09
Min veninde, Helle, fortalte, at de skulle på skiferie i Frankrig - Avoriaz. Ville vi med? Det ville blive lidt mere munert og hyggeligt. Hendes mand, Peter, og Casper kommer fint ud at det med hinanden. Deres søn og din lillebror kan måske også have lidt fornøjelse af hinanden. Vi var ikke i tvivl. Vi ville gerne med.
 
Vi fik pludselig noget andet at tænke på. Vi vekslede penge, skitøjet blev hentet frem og vasket, kufferterne blev stille og roligt pakket. Jeg havde ikke den glæde og de sommerfugle i maven, jeg plejer at have, når jeg skal på ferie. Du skulle jo ikke med. Du er her jo ikke mere. Det bliver jeg konstant mindet om, og det er ikke rart. Jeg vil give, hvad som helst for at slippe for dette, men jeg ved godt, at der ikke er nogen vej udenom. Jeg fik det bedre, da rejsen var bestilt. Jeg så jo trods alt lidt frem til komme væk. Jeg var træt, havde ingen energi og heller ikke den store lyst til at kæmpe for livet. Men jeg havde jo lovet min søn at kæmpe, så det gør jeg altid, så meget jeg formår. Jeg holder nemlig, hvad jeg lover.
Dagen inden vi skulle af sted, pakkede jeg det sidste. Pludselig knak filmen, og jeg brød totalt sammen. Jeg har jo altid haft dig med på alle vores ferier, og denne gang var første gang, jeg skulle afsted uden dig. Det var umenneskeligt og slet ikke til at bære. Jeg blev overvældet af en enorm tristhed, håbløshed og savn. Smerten skar mig dybt i hjertet. Jeg bare græd og hulkede. Jeg kunne slet ikke stoppe. Selv Casper kunne ikke trøste mig og blev bekymret. Da det langt om længe stilnede af, skulle jeg bare i seng og sove. Nu havde denne dag varet længe nok, og resten måtte vente til i morgen eller en anden dag. Jeg magtede ikke mere.
 
Vi landede i Genéve. Forude ventede en tre timer lang bustur, og da vi omsider ankom til byen Avoriaz, viste det sig heldigvis at vi skulle bo næsten side om side. En hyggelig lille by, indhyllet i sne og stadig pyntet med julelys. Himlen var oplyst af millioner af stjerner. Det var et fantastisk syn. Eventyrligt midt i mit mareridt. Hvilken kontrast. Også dette rørte mit hjerte dybt.

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com