Forord - uddrag af bogen !

21-05-2010 21:25
Denne bog var oprindeligt tænkt som et "brev" til min højt elskede 17-årige datter, som til en fest sammen med sine venner, valgte at tage sit eget liv ved at springe ud fra en altan på 5. sal.
 
Jeg tilegner derfor denne bog til minde om DIG, selvom bogen er baseret på, hvordan mit liv med ét blev forvandlet til et helvede. Om, hvordan jeg følte, tænkte og reagerede i mange situationer. Folks reaktioner på godt og ondt. De stadier man gennemgår, når man som jeg, vælger at se kendsgerningerne i øjnene og tage kampen op for at få sit liv tilbage, så godt som muligt, i stedet for at slippe taget og forsvinde fra virkeligheden og smerten, som truer med at tage livet af en selv.
 
Du vil altid være elsket, altid savnet.
 
Med dyb sorg og ægte kærlighed
 
Din mor

Kategori: Englepigen

Kommentarer

 • #1
 • Else Steenbuch Yde
  22-05-2010 00:25
  Kære Susy
  Jeg håber englepigen.dk vil synliggøre din bog, Brevet til min datter, så endnu flere vil få øje på den. Jeg har lige læst anmeldelse og lektørudtalelse igen, blev helt stolt af dig :)
  God pinse Susy.
  *** Else


 • #2
 • Katrine
  23-05-2010 10:39
  Jeg håber du med din bog og denne side får skabt mere fokus på på konsekvenserne ved selvmord for de efterladte og ikke mindst får hjulpet andre videre med livet lige som det er lykkedes dig at kæmpe din kamp dag for dag. Kram Katrine


1 

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com