Tak - uddrag af bogen !

06-06-2010 22:49
Til dig, min pragtfulde søn, vil jeg gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed for uvurderlig og uundværlig støtte. Uden dig havde jeg opgivet kampen.
 
Tak til min kæreste, Casper, som ikke veg et skridt fra min side de første mange måneder. Min familie. Mine kære veninder, Maj-Britt, Celina og Mette. Min barndomsveninde Jeanett, som pludselig dukkede op igen. Randi, som giver mig de svar, jeg har brug for. Min chef Tina og mine arbejdskollegaer, specielt Michael, Christina og Gitte. Min familielæge og overlæge Henrik Grønborg, som sammen henviste mig til min psykolog, Mette, som har været en helt fantastisk støtte.

Kategori: Englepigen

Kommentarer

 • #1
 • Jeanett
  24-06-2010 23:04
  Kære kæreste Suzy

  Tak for dig, tak fordi du har kæmpet - og kæmper så bravt. Tak for din bog - det var godt den blev skrevet. Du har gjort det så godt, og jeg ved det ikke har været let. Englepigen har du skabt, den giver så godt et billed af din kamp og vil skabe håb, for andre, der måtte lide en lignende skæbne. Jeg er så stol af dig, af jer - I har gjort jeres bedste og hvor er det flot.

  De kærligste og bedste hilsner

  Jeanett


 • #2
 • Tanja
  26-06-2010 08:58
  Kære susy.
  Vi kender ikke hinanden men jeg kendte din vidunderlige datter. Vil sige at jeg er stolt over at have kendt en der har så tapper en mor som dig. Jeg har selfølelig læs din bog til malene og den kunne ikke beskrive hende mere perfekt som du har formået. Glemmer aldrig den efter middag hvor Tanja Eriksen ringede og fortalt mig den forfærdelig nyhed. Glemmer aldrig at jeg boede lige rundt om hjørnet og det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme derned selvom jeg var høj gravid men det var jo en veninde der ikke længere var her mere. Stod der længe i kulden sammen med cille. Håber inderligt at i klare jer som i nu kan. Både jer og malene er tit i min tanker lukker stadig mine øjne når jeg kommer forbi stedet hvor det skete. Mange 10000000 tanker herfra. Vær stolt af dig selv og din søn.
  Hilsen Tanja.


1 

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com