21 års fødselsdag

13-06-2010 00:56
Din 21 års fødselsdag nærmer sig med hastige skridt. Det rører mit hjerte og det gør så ondt. Endnu en fødselsdag uden DIG. Ingen flag, kage eller gave. Ingen at synge for og ingen grund til at invitere gæster.
Ubevidst rumsterer det hele tiden i mit baghoved, og jeg har nu bemærket, at mit humør er dalet et par grader, og jeg er dermed blevet lidt mere følsom. Jeg ved nu af erfaring, at jo tættere vi kommer på datoen, jo værrer bliver det. På denne måde er det ikke rart at skulle gå sommeren i møde. Det skal jo være rart, lyst og glædeligt, men det er det ikke. Ikke før den dag er overstået.
Som altid tilbringer jeg din fødselsdag i selskab med min søn og kæreste. Vi vil sammen lave noget, hvor vi ved, at havde du været her, ville du have deltaget og bagefter syntes, at det havde været en skøn dag. Dagen skal ikke på nogen måde fejres, vi skal bare være sammen, støtte hinanden, havde det hyggeligt og rart. Så bliver dagen lidt nemmere at komme igennem.
Savner "dengang". Du var her og det var en festdag. Men nu skal jeg gennemgå denne specielle dag uden dig. Det kan du ikke være bekendt. Men jeg ved, at jeg nok skal komme igennem dagen, selvom den synes lang, smertelig, trist, sørgelig og uretfærdig.
Savner dig, dit smukke smil, dejlige væsen, dit latter og din nærværelse. Alt ved dig.
Godnat min dejlige datter.
Kys og kram
Din mor
 

Kategori: Englepigen

Kommentarer

 • #1
 • Jeanett
  24-06-2010 23:11
  Ramt lige i hjertet igen.... tårene fik frit løb, jeg tænker på dig - tænker på jer. Godt I er der.


 • #2
 • Katrine
  27-06-2010 09:43
  Er med dig, er med jer, lige her i hjertet.


1 

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com