Endelig en afgørelse og dermed afslutning

21-05-2015 12:41
21. maj 2015 en super fantastisk dag
 
Efter endt arbejdsprøvning med en super rapport sendt afsted til kommunen, var det nu bare at vente på at blive indkaldt til rehabiliteringsmøde. Og det blev jeg endelig d. 23. april 2015.
Puha jeg var godt nok nervøs. Helt alene til en møde foran et panel af fremmede mennsker, som skulle afgøre min skæbne. Uden af kende mig, uden at have hilst på mig, men ud fra mine papirer. Nu skulle min fremtid bestemmes.
Mulighederne var.:
Pension - ikke syg nok
Fleksjob - var både mit og kommunens ønske
Ressource forløb - kan sende ud i flere job afprøvninger, speciallæge afgørelse og meget andet
Revalidering - omskoles til andet job eller tage en uddannelse
 
Efter en masse spørgsmål og blive sendt ud for døren,så de kunne snakke frit om deres beslutning, blev jeg kaldt ind igen. De havde beslutte sig. Jeg havde gjort alt, hvad de havde bedt mig om, været hos de ønskede speciallæger og været i arbejsprøvning. Alle vurderinger pegede i samme retning. Fleksjob og det fik jeg. 9-12 timer pr. uge med kontorarbejde. Jubiiiii efter kun 16 måneder som sygemeldt var jeg nu afklaret og havde fået min afgørelse. Det var så godt - en stor dag. Ikke flere bekymringer. Ikke mere stress over at tænke på, hvad bliver nu det næste.
 
Jeg var blevet bedt om, af min sundhedsforsikring, om at tage til en psykriater, for at få en redegørelse af generelle helbred og psyke. Det var godt nok en hård dag. Hun fik fat i alle de store grimme afgørende begivenheder i mit liv. Hun var mildes talt overrasket over, at jeg i alle disse år, havde fået lov til, selv at bearbejde de store traumaer, som jeg havde været igennem. Og så fortalte hun mig, at jeg har ADHA, Har som barn alttid grin og sagt, at jeg var damp barn og det var jo så ikke helt løgn.
Jeg måtte hjem og læse om både børne- og voksen ADHA og det gav bare så meget mening for mig. Så kunne jeg pludselig forstå en masse ting.
Fordi jeg så også havde en depression, mente hun, at jeg skulle starte med at komme i behandling for det. Og senere kunne vi så, hvis jeg ønskede det, tage fat på min ADHA.
puha endnu en ting oven i hatten. Det er sgu deprimerende og slutter det aldrig.
 
Jeg er nu startet i behandling med de såkaldte lykkepiler (for 3. gang) og jeg er langsomt ved at være ovenpå igen. Smiler, solen skinner og jeg er nu fleksjobber. Livet er nu skønt alligevel.
 
Jeg fik i går personligt afleveret 4 stk. uopfordret job ansøgninger og har stadig en håndfuld, som jeg skal ud med. Derfor skal jeg så i gang med at søge på nettet efter flere egnede virksomheder.
 
Jeg har meldt mig til en golfturnerning, som foregår hver torsdag, de næste mange måneder, og det er jeg glad for. Både fordi jeg elsker at spille golf (medens jeg kan) jeg er social i små bidder og jeg får en masse frisk luft. Det gør mig godt.
 
Jeg passer stadig min varmtvandssvømning, som jeg også elsker og som gavner min fibromyalgi. Jerg har nu en gang tilbage, så holder vi sommerferien. Så jeg glæder mig til efteråret, hvor jeg starter igen.
 
Ser stadig mine skønne veninder og min super dejlige søn samt hans farmor, så lige her og nu kan livet ikke blive bedre.
 
Jeg savner dig stadig Malene, og undres tit over, hvordan jeg er kommet så langt uden dig. Men det har jo heller ikke været helt uden omkostninger. Tænker over en gang imellem, hvordan mit liv ville have set ud, hvis du ikke har begået selvmord. Om så min Fibromyalgi så var brudt ud, om jeg så var blevet stresset/deprimeret og om,jeg så stadig havde mit job osv. osv. Men det får vi aldrig svar på.
Du er stadig savnet og jeg har stadig et stort tomrum i mit hjerte efter dig, med alle de følelser og kærlighed, som du skulle have haft. Det giver jeg nu til Katja. Din veninde, som nu er min "datter", for hun trænger så meget til det, og jeg elsker hende, som min egen datter. Vi har et helt specielt forhold til hinanden. Og det varmer mit hjerte. Så det du skulle have haft - får Katja.
 
Jeg er lige her og nu - i dag - fyldt med kærlighed i mit hjerte og sind. Glæder mig over mit liv og det, jeg trods alt har. Jeg sætter stor pris på det og værner stort om det. Det gælder selvfølgelig også de mennesker som er i mit liv. Min højt elskede mand Casper, og hans familie, mine super skønne og undværlige veninder, min søn og hans farmor.
 
Livet er skønt !!!!
 
 
 

Kategori: Englepigen

Kommentarer

  • #1
  • Else Steenbuch Yde
    21-05-2015 13:24
    Tillykke med resultatet kære Susy. Jeg håber, du finder det bedste job af alle. God sommer til dig og dine.
    Kærlig hilsen Else


1 

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com