Jul og nytår 2015

05-01-2016 22:28
November er som altid en hård tid at gå i møde og det hele taget at være i. Alle gør sig klar til jul og nytår. Alle planlægger, har travlt, og jule stemningen lægger sig tungt over landet, som en kæmpe dyne. Alle smiler, er glade, glæder sig til de hellig dage, som nærmer sig. Som fortæller os, at endnu et år er ved sin ende. Et nyt kan begynde.

i år havde jeg oprindeligt besluttet og lovet mig selv, at jeg ville holde jul med min søn. Det er efterhånden et par år siden, og det savner jeg, selvom jeg hader julen. Men planerne blev ændret, iflg. Aftale med min søn. Casper og jeg ville rejse på golf ferie til Gran Canaria og være væk både jul og nytår. Det gav mig en dejlig ro i sindet, selvom jeg så endnu engang ikke skulle være sammen med min søn. Men i år ville vi prøve noget nyt.

Nå men november startede godt. Jeg skulle starte i virksomhedspraktik med henblik på et fleksjob, i en lille sundheds- og skønhedsklinik i midten af centrum. Et skønt lille sted med atmosfære og ro. Lige hvad jeg trænger til. Ingen stress, ingen deadlines og ikke en masse mennesker med en masse følelser og indre uro/stress. Kun hende og jeg. Og så selvfølgelig de glade og smilende kunder.
Det er faktisk gået så godt, at jeg skal starte fast til februar 2016. Det glæder jeg mig meget til. Jeg føler mig godt tilpas derinde. Jeg er hjemme. Og jeg kan magte det, og stadig have et privatliv. Og det er jo Alfa Omega.

Jeg er startet op igen med antidepressive tabletter og er nu nået til et godt og stabilt punkt, hvor jeg kan leve, ånde og smile, uden at skulle kvæle min "ked af det hed" konstant og være utrolig pirrelig og tage alting personligt. Slut med denne opslidende følelsesmæssige rutchebane. Dette her er for nu befriende.

Vores rejse var som en drøm. Golf spil og pool dage i sol og varme. Perfekt for min krop og sind. Balsam for sjælen. Der blev ikke nævnt ordet "jul" overhovedet, og det var lækkert. Vi fejrede dog nytår stille og roligt på hotellet, og det var rigtig hyggeligt. Og så oprandt dagen, hvor vi atter skulle vende snuden hjem til kulden. Til hverdagen. Virkeligheden. Men jeg er fuldt op med varme og ny energi. Er glad og i harmoni med mig selv. Nærmest lykkelig på min måde. Hvorfor ?? Hvordan ??
 
Jeg har hele mit liv, altid, haft utrolig travlt med at nå det hele, på den halve tid. Har brændt mit lys i begge ender. Jeg skulle bare lige.... Hen til næste dag, i morgen, weekenden og næste måned. Have overstået denne fødselsdag, denne fest. Denne dit og dat. Jeg har aldrig forstået hvorfor, hvad der drev mig. Hvorfor jeg aldrig kunne sidde stille. Nyde nuet. Nyde dagen, nyde de mennesker omkring mig, nyde det, jeg havde og det, jeg fik. Jagten var altid i gang. Jeg var urolig, sitrede indvendig, var stresset, træt og ejede ikke skyggen af
tålmodighed. Jeg var udbrændt. Jeg blev syg.
Men jeg har nu omsider fundet ud af, hvad jeg jagtede. Indre ro. Så simpelt. Indre ro. Ingen stres og jag. Ingen som fortæller mig, hvad jeg skal eller ikke skal. Ingen forventninger til mig, andet end det, jeg selv giver udtryk for, at kunne præstere/give. Igen pres fra job/kommune osv. Ingen negative påvirkninger fra folk, som alligevel ikke ville mig det bedste, eller som ikke ville/kunne fortælle mig sandheden - til mit ansigt. Ingen sladder bag min ryg. Slut med falske personer. Ingen misforståelser. Ingen jalousi. Ingen pis og papir. Ingen dårlig karma. Intet.
Bare mig selv. I mit tempo. Når jeg kan og vil. Jeg vælger selv til og fra. Jeg har fået styr på min sygdom. Sætter selv min dagsorden, så jeg kan overskue det. Kæresten, hans familie, min elskede søn, mine veninder, nu job, mit hjem og golf. Jeg er fri. Jeg kan trække vejret. Jeg er lykkelig på min måde. På mine vilkår. Jeg har sluttet min jagt. Jeg er NU fyldt op med indre RO. Meget tæt på fyldt op. Men jeg er rolig. Ingen stres. Jeg når det nok. Jeg er godt på vej. Jeg står op igen. Jeg lever.
 
Jeg ønsker jer alle hermed et lykkebringende og sundt nytår.
 
Til mine elskede i himlen.: Savner og elsker jer alle
 
kram Susy

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com