Sommerferie

29-07-2010 13:33
Så er min sommerferie ved at være slut. 3 uger - alt for hurtigt og for lidt.
Jeg har nydt at være ude i solen og slappe af og prøvet på at samle ny energi, til jeg skal på job igen, for så får jeg travlt.
Jeg er røget ned i et hul igen, er ked af det, frustreret, vred, føler angst og afmagt. Dette er dog personlig årsager og har intet med Malene at gøre.
Ydermere har jeg fået et asma anfald, som nu har varet små 2 uger, og det har totalt drænet mig for energi og glæde. Jeg er ved at hoste mine lunger op, og kan intet foretage mig, andet end at sidde/ligge stille, for så går det bedre. Frustrerende og ikke til megen hjælp.
Glæder mig til den dag, jeg omsider får mit mirakel. Glæde, held og lykke og kun op-tur. Hvor alt lykkedes og solen bare skinner og skinner og al sorg, smerte, bekymringer og de sorte skyer har forladt mit liv for bestandigt.
Efter utrolig mange års kamp imod bl.a. systemet, problemer og her taler jeg STORE problemer, sygdom, død, folks negative indblanding i mit liv - ja, så trænger jeg til at komme på den grønne gren. Der, hvor solen skinner evigt, ingen problemer, sorger, og bekymringer. Det bliver skønt c")
Man kan skabe sit eget liv, ja, men tit er det svært, når folks indblanding rammer én konstant fra højre og venstre og forstyrrer mit liv.Jeg passer mig selv, hvorfor passer de ikke bare deres ??? Vil du mig det ikke godt - så lad mig dog være.
 
 

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com