Frem til dagen idag - din 27 års fødselsdag

04-07-2016 22:30
Kære Malene,
 
Hvordan holder du din fødselsdag i himlen? Får du lagkage? Er der lys i? Og får du gaver? Vigtigt. Kunne være rart at vide og så alligevel fuldstændig ligegyldigt. For du kan jo ikke fortælle mig, om din dag. Men jeg kan så fortælle dig, om min. Om de sidste par måneder og frem til i dag.
 
Jeg fik jo bevilget fleksjob og fandt ret hurtigt, selv mit nye job. 9 timer om ugen. I en lille skønhedsklinik, men ejeren og så mig. Dejlig roligt, ingen stress, i en utrolig afslappet atmosfære.
Med en masse små hyggelige, varierende opgaver. Ejeren, skønne Mitte, kender min historik og mit sygdomsforløb, og er derfor som uddannet sygeplejerske, rigtig god til at tage hensyn, spørge ind til og passe godt på mig, som jeg nu også passer godt på hende. Et fantastisk team-work.
Jeg er træt, færdig i hoved og krop, og har ondt hist og pist, men på den gode måde. Elsker mit job. Og er endelig ved at finde balancen, mellem før et fuldtidsjob og nu et fleksjob. At det er ok med fridage, hvor jeg kobler af, sover og passer godt på mig selv. Det bliver jeg simpelthen nødt til, for at kunne hænge sammen.
 
Jeg er stadig på lykkepiller og har det helt fint med det. Jeg er nu mere i balance, mere stabil og ikke ked af det, det meste af tiden. Det er ikke at leve. Så der må jeg have lidt hjælp.
Med hensyn til mine hjerte problemer, så er jeg stadig i behandling. Det, de indtil videre har fundet ud af, er at mit hjerte er utrolig stresset og en muskel er konstant ude i et marathonløb. Hjertet er for småt, taget min alder og størrelse i betragtning. Samt at det pumper uregelmæssigt. En ind og to ud - eller omvendt. Får nu nr. 2 slags pille, som jeg heller ikke synes virker. Desværre er der ikke flere pille muligheder, så hvad nu??
Jeg skal snart have lavet en arbejdstest, hvor jeg skal belastes med bl.a. cykling, og ekg både før og efter, og så må vi se, hvad resultater bliver og så tager jeg den derfra. Jeg bliver hurtig træt, forpustet og kroppen er udmattet. Så der skal flere pauser til nu.
 
Golf spillet er jo stadig fantastisk, men kræver en masse energi, som jeg tit ikke har. Men jeg giver ikke op. Så nu er næste step, at jeg får købt mig en elektrisk vogn med sæde. Så behøver jeg ikke at bruge kræfter på at skubbe, og kan lige sidde og få vejret, når jeg trænger til det. Det skulle lette en del, så jeg kan fortsætte i flere år endnu.
 
Din lillebror knokler derudaf og har lige bestået sin Bachlor grad i farmasi. Han er yderligere blevet tilbudt et Scholarship, som han har accepteret, så det bliver et ret så spændende år for ham. En utrolig viden, som han kan tage med sig fremover. Derfra fortsætter han så sin uddannelse. Din mor er skide stolt af ham 👌🏻
Han spiller jo også lidt golf, så det har vi sammen. Vi har spillet sammen i dag, så han var med til at gøre dagen fantastisk. Tak for det min skønne søn.
 
Casper passer stadig godt på mig. Vi nyder vores liv sammen, med arbejde, golf, rejser, venner/veninder og familie. Han hjælper, når jeg beder ham om det, og finder på en masse nye bekvemmeligheder, som kunne være godt for mig og min krop. Ja ja, siger han, det gør vi bare. Det er da fantastisk.
Vi spiser tit ude og nyder livet. Nyder det, vi har sammen. Det, vi har været 16 år om at bygge op, forme og tilpasset. Ham, mig og os. Og vi har det så godt sammen. Harmonisk. Roligt. Skønt.
 
10 år er der nu gået. 10 år uden dig. Hvad har jeg fået tiden til at gå med? Hvordan har jeg overlevet uden dig? Jo jeg startede med at overleve en time ad gangen, så en dag, en uge, en måned osv.
Meget har jeg nået, udrettet og gennemført. Gik fra fuldtidsjob med fuld skrue på 24/7 til at blive syg, sygemeldt, mistede mit job, fik tilkendt fleksjob, fik en 9 timers ugentlig job. Er nået så langt nu med hjælp fra psykologer, psykiater, kæresten og sønnen, samt veninder og familie. OG MIG SELV. Min stædighed.
Jeg er her endnu. Jeg trækker vejret. Jeg lever. Jeg kæmper. Jeg har det faktisk godt. Alt taget i betragtnkng.
 
Du er stadig i mit hjerte ❤️ Altid. Elsker dig. Savner dig. Men har forenet mig med den kendsgerning, at du er gået i forvejen. At du ikke kommer tilbage. At vores tid sammen er slut. 10 år er lang tid. Og jeg har forandret mig. Så jeg lever. For min egen skyld og din lillebrors. Prøver at nyde livet. Gøre som du ville have, jeg skulle leve mig liv.
Vi er sammen 💞 Dog hver for sig. Forenet. For evigt.
En mors kærlighed til sin datter
kys og kram

Kategori: Englepigen

Kommentarer

  • #1
  • Celina
    05-07-2016 20:57
    Åh super seje kvinde, elskede veninde - du er så sej at leve hverdag uden skønne Malene du kæmper og klarer det rigtig godt. Tænk hvor meget smerte et menneske kan bære. Puha godt du kan skønne - når hvor gør det ondt 💋💋💋 elsker dig ❤️


1 

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com