10 års dagen

26-11-2016 00:53
Er i skrivende stund næsten lige kommet ind ad døren, efter et par super skønne dage i Amsterdam. Det har været en god beslutning, om at rejse ud af landet, de sidste par dage op til din 10 år's dag. Stemningen har helt af sig selv været en helt anden, og jeg har faktisk nydt dagene i fulde drag, med alle de nye oplevelser. Et fantastisk storby, som skal opleves.
Jeg havde lige en krise, da vi var på vej derned, men derfra blev det bedre. Jeg har ikke været tynget af sorg og tung i sindet, som jeg plejer. Det har været en helt lettelse. Jeg kan se og oplevet livet, uden at være tynget af sorg, og alle de andre følelser, som automatisk følger med. Måske de drepressive tabletter hjælper, men de udfører ikke mirakler.
Jeg har jo valgt livet til, for 10 år siden, og det holder jeg stadig ved. Jeg er lige her, og jeg kan lige så godt, få det bedste ud, af mit liv. Altid.
Jeg har haft min fantastiske mand Casper med på turen, og han har støttet og hjulpet mig godt undervejs. Både med hjælp til krop og sind, når jeg lige havde brug for en hjælpende hånd. Stadig fungerende som min støtte pædagog.

Jeg savner dig stadig ubeskriveligt, og mit hjerte er stadig knust. Jeg længes efter dig, bare et kram, et smil, høre din latter og at kunne dufte dig. Intet er forandret og dog er alt slet ikke som før. Du bor i mit hjerte, og ingen kan tage din plads.

Jeg prøver at opleve en masse nyt, at passe godt på mig selv, og gøre en masse godt og sundt for min krop. Jeg elsker mit fleksjob på klinikken, og har stadig mine dejlige, skønne og uundværlige veninder, samt familie.
Jeg dyrker også stilheden og at være alene. Det gør mig godt samt lader mine batterier op igen.

Jeg har et godt liv igen. Omsider. Men jeg er ikke kommet sovende til det. Livet har kostet mig så uendelig meget, men må også siges, at være det værd. Solen skinner og fuglene fløjter stadig. Jeg er stædig, og har kæmpet utrolig hårdt, for alt, hvad jeg ejer og har. Jeg sætter stor pris på det, og jeg glæder mig over, hvor priviligeret, jeg så alligevel er.
Intet er gratis, men jeg har vist også betalt fuld pris.

Du vil altid være min førstefødte, min prinsesse, min datter. Smuk og unik. En særlig sjæl, med et stort, rent hjerte. Du er savnet af mange, dag efter dag, måned efter måned, år efter år. Ja selv 10 år efter.

Jeg håber, du passer godt på og beskytter, samt guider din elskede lillebror. Du ville have været så stolt af ham. Lige så meget som jeg. Han har sgu gjort det godt, og der er stadig en masse gode krummer i ham. Flot, lækker og klog. Hvad mere kan man ønske sig. Jo, du skulle have været her og have set ham. Hygget og grinet med ham. Det ville han have nydt.
 
Jeg har fået tatoveret din SMS / dit vers på armen, og det gør mig glad og tryg. Du er hos mig, og jeg er hos dig. I dag har jeg købt mig en stjerne, faktisk hele tre. To til ørerne og en til at have i min kæde. Smukke funklende stjerner i sølv. Du er min funklende stjerne på himlen, og nu kan jeg røre ved mine stjerner.  "My diamond i the sky"
 
Jeg vil altid være din stolte mor. Som elsker dig. Uanset hvad. Jeg savner og længes. Glæder mig til vi mødes igen. En skønne dag. Et smukt sted. Varmt og fredfyldt. Dig og mig 

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com