Nytårs hilsen ✨

31-12-2017 00:16
At gå fra min fars, til din og siden din fars dødsdag, til jule hygge december, en mini storby ferie, jule aften, min søns fødselsdag, og nu i morgen nytårs aften, er sin sag. Et rent følelsesmæssigt rollercoaster ride. Hurtig op - hurtig ned, og tilbage til start.
Det er en utrolig opslidende tid. Man skal være glad og lykkelig, og samtidig skjule sine svækkede mishandlede følelser, sit knuste hjerte. Man skal jo nødig være til besvær, ødelægge andres humør og dermed sætte en dæmper på selskabet. Det er jo så længe siden, kom nu videre, smil og vær glad, livet går videre 😤🧐🤪 jo tak, bevares. Det gør det da, du har ret. For mig gør det det, skam også, bare meget anderledes.
Jeg er videre, jeg lever livet, jeg mindes, jeg smiler, jeg ler, jeg græder, men du vil altid mangle i mit liv, du vil altid være savnet, du vil altid være både gode minder, smil og mange tårer. På godt og ondt. Altid ❤️💔❤️
Jeg vil gerne takke alle omkring mig, for din støtte, dit venskab, din loyalitet, din smil og dejlige grin. Din tro på mig. For i går, for i dag, og i morgen.
Jeg sætter stor pris på det, det varmer mit hjerte, og det værdsættes langt inde i mit hjerte. Jeg ser, jeg føler, jeg hører, og jeg mærker. Jeg sorterer, jeg prioriterer, jeg passer godt på mig selv, og mit helbred. Jeg værner om dig, om vores venskab. Du gav ikke op - jeg giver ikke op.
Jeg takker for dette turbulente år, og ser frem til 2018 💫🎶✨
Et nyt spændende år, med masser af sjove oplevelser, ro og glæde. Dig og mig ❤️💙❤️

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com