Vinter

19-10-2010 09:07
Mørket sænker sig stille over land. Vinden rusker i træerne og bladene flyver rundt. Folk er begyndt at opholde sig indendøre og stearinlysene bliver tændt. Vinteren er kun lige begyndt.
Det gør mig ikke noget endnu, selvom jeg ikke er fan af vinteren, kan denne sæson også have sin charme.
Jeg er generelt træt, og det er til gengæld ved at gå mig på nerverne. Jeg er normalt et "damp" barn og har altid haft en masse energi og et lavt søvnbehov. Men det er ved at vende. Om det er årstiden eller alderen, hmm ja, jeg ved det ikke. Men savner mere energi. Jeg har dog valgt, at tage dagene som de kommer. Sover, når jeg har brug for det og knokler så, når jeg har energien.
Her er stille på job idag. Mange har ferie og er hjemme hos deres familier. Idet jeg ikke mere har små børn, betyder det ikke så meget.
Jeg har det godt, selvom jeg inde i mine dybeste, fjerneste kroge godt ved, at jeg nu går en hård tid i møde.
Din 4 års. dødsdag. Julen og dertilhørende familie hygge og sammenvær. Jeg har nu været denne periode igennem 3 gange, så jeg ved, hvad der venter mig. Men jeg er nu meget bedre rustet til det, som måtte komme og tager den lidt mere med ro. Selvom jeg ved, at det kommer til at gøre ondt, ved jeg samtidig, at jeg endnu engang overlever.
Der bliver passet godt på dig deroppe og godt på mig hernede.
Jeg tænder "dit" lys hver aften c")
 

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com