Opsummering

28-04-2019 23:35
Jeg har igennem årene mistet en del kære i min nærmeste familie hovedsageligt til selvmord -Min far, min datter og min eks.mand.
Og af naturens gang min mormor/morfar min farmor/farfar samt min storebror. 😥😢
Det har sat sine spor og jeg har kæmpet imod depressioner, stress, PTSD og fibromyalgi.
Dette satte en stopper for min karriere og jeg blev sygemeldt. Vi opsagde samarbejdet og jeg skulle så igennem kommunens mølle med arbejdsprøvning, psykolog, psykiater, lægeudssagn osv. Jeg blev derefter indstillet til fleksjob, og arbejder nu 10 timer ugentlig i en skønhedsklinik som operationsassistent.
Tager mine ture med depressioner og kæmper for en normalitet, som er til at holde ud.
Jeg har konsulteret en del psykologer igennem årene, har brugt mine veninder som en god støtte, og som terapi, skrev jeg et brev til min 17 årlige datter, som begik selvmord. Dette brev blev til en bog, som jeg var så heldig at få udgivet. Og jeg har heldigvis fået en masse god respons. Flere som kunne genkende sig selv, deres sorgmønster, deres humør svingninger, folks reaktioner på godt og ondt, og håbet for at finde lyset igen for enden af tunnellen.
Jeg fik ikke den fornødne hjælp til at starte med, og kunne ikke overskue at google mig frem til noget som helst, og havde ikke nogen i omgangskredsen, som jeg kunne spørge til råds. Jeg følte mig alene. Fortabt. Forladt. Lille. Skrøbelig. Ødelagt. Knust.
Hjælpen kom senere og jeg fandt min vej, min måde, mit lys og tilbage til mit nu nye liv

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com