En af de dage

03-04-2021 23:46
En af de dage, hvor livet gør ondt, hvor det ramler! Du er stadig så meget savnet, og hjertet bløder. Gud, hvor jeg savner, at se dit smil, at høre dig grine, mærke og dufte dig!

At se frem til at mor/datter dag, hvor vi skal hygge. At høre, hvad der foregår i dit liv, at kunne fortælle dig, hvad jeg render rundt og laver! Hvor vi hygger og aftaler, hvornår vi ses igen!

14 år er lang tid, hvor jeg ikke har hørt din stemme, krammet dig, og fortalt dig, hvor meget, jeg elsker dig 😥 jeg husker, som var det i går, jeg mistede dig, husker dagen, hvor mit liv for altid blev smadret, og mit hjerte knust. Husker smerten, chokket og mørket der truede med, at ødelægge mig, mit liv!
Husker, hvor svært det var, at se frem til i morgen. Bare det, at ønske i morgen ville komme. Jeg gik i stykker, jeg blev ødelagt, og den skade, kan ikke repareres!

Du var og er, mit et og alt. Min datter. Min perfekte først fødte. Du var mit liv!

Jeg ville ønske, jeg kunne skrue tiden tilbage. Nyde vores tid sammen mere intenst. Mere inderligt. Med nye øjne. Hvis bare jeg vidste, hvad der kom! Men et lyn, fra en klar himmel, er usynlig og pludselig. Jeg havde ikke en chance, for at forhindre det. At ændre skæbnen. Hverken din eller min. Jeg ville ønske, bare 5 minutter med dig!
Jeg ville kysse og kramme dig, og aldrig slippe dig igen 😥 jeg ville følge dig til verdens ende ❣️endda til himlen ❣️

Du var unik, og der er ingen som dig! Intet kan nogensinde erstatte dig! Lindre mit savn! Lindre min smerte!

Jeg elsker dig, hvor end du er ❤️ til vi ses igen ❤️

Din mor 🥰

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com