18 dage til

08-11-2010 22:31
Så nærmer 4 års dagen sig med hastige skridt. 4 år. Hvor er tiden dog blevet af. Og alligevel - er det allerede 4 år siden. Kan ikke begribe det.
Hvordan har jeg det ?
Jo, mærkeligt nok har jeg det egentlig ganske godt. Det 4 år må være skelsættende. Sorgen og smerten er nu nemmere at bære. Har jo været igennem det hver evig eneste dag siden. 3  eller 4 fødselsdage, jul og nytår uden dig. På en sær måde vænner man sig til det. Livet går jo videre. Jeg har arbejde, søn og kæreste, hund, veninder samt familie, som optager min tid, mine tanker og det er jo dejligt.
 
Jeg var på kirkegården igår med min eks. svigermor. Vi lagde blomster til dig og din far. Der var frost i luften og det var koldt. Mærkeligt at gå på græsset. Solen skinnede og det var skønt. Hunden synes, det var et spændende sted. Vi snakkede lidt sammen og blev enige om, at det var en god dag at tage derover. Lidt i god tid, så det heller ikke bliver for tungt. Det skal være, så man kan holde ud at være der. Og det var det igår. Vi talte lidt om "før" om jer begge to. Hvor meget vi savner jer og hvor mærkeligt det stadig er, at i ikke er her mere. I mangler - begge to.
Jeg har som tidligere år ikke helt den samme uro, tyngde, smerte og sorg i kroppen - i min underbevidsthed. Ikke den altoverskyggende deprimerende følelsesmæssige sorg, som konstant lige var på nippet til at få mig til at bryde sammen. Tiden læger alle sorg - ja, på sin vis og så alligevel ikke.
Jeg valgte jo livet og lever. Jeg har accepteret, at du ikke er mere, har sagt farvel og på gensyn til dig. Har tilgivet dig og dermed frigjort mig selv fra en masse skyld, og tanker som jeg alligevel aldrig får svar på. Dermed fjernet en hel del tyngde fra mine skuldre.
Jeg tænker stadig på dig, du er i mit hjerte, i mit hjem og overalt, hvor jeg befinder mig. Har en masse ting omkring mig, som minder mig om dig. Det er guld for mig.
Jeg skal nok komme igennem din 4. års døds dag. Har endnu ikke bestemt mig for, hvordan, men ved, at dagen nok skal blive hyggelig alligevel. For der vil jeg være omgivet at en masse som holder af og elsker mig. Og det styrker mig.
Min guldklump, min smukke, skønne dumme tøs. SAVNER OG ELSKER DIG.
Ses snart.
Med dyb kærlighed
Din mor
Men

Kategori: Englepigen

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com