4 år uden dig !

25-11-2010 23:38
Kære dejlige, smukke og skønne datter.
 
4 år uden dig er nu gået. - idag. Det er ikke til at forstå, hvor hurtigt tiden dog er gået og så alligevel så langsomt.
 
Vinter blev til forår, sommer og efterår, og så fortsatte det med de skiftende årstider. Dette med stor betydninger for mig, for os. Mærkedage og helligdage uden dig. Fødselsdage, ferier osv. uden dig.
 
Det har været en hård, smertefuld og ulidelig rejse. Uden dig. Men jeg er dog nået så langt. Det havde jeg godt nok aldrig troet. Livet går videre, og det gør det også for mig, bare på en helt anden måde nu. Jeg værdsætter nu mange andre ting og fravælger også en masse ting, som nu ikke taler til mit hjerte mere. Det er vel kun naturligt, når man har haft sådan et mareridt så tæt inde på livet. Det ændrede mit liv totalt - på 1 sekund - for altid !
 
Jeg får dig aldrig tilbage. Får aldrig mere mulighed for at se på dig, dufte og kramme dig. At høre din stemme, din latter. Det gør ondt. Stadigvæk. Helt ind i sjælen. Det kan til tider stadig lamme mig. Få gråden til at komme uhæmmet - ukontrolabelt. Gør mig sårbar, skrøbelig, sensitiv og tager så flugten til min trygge hule. Til mit hjem. Min kærestes arme og synet og lyden af min søn. Hjem til mit kæreste eje, til forståelse, kærlighed og tryghed.
 
Jeg lægger en blomst til dig i morgen og taler til dig fra mit hjerte. Jeg tænder som altid et lys og tilbringer aftenen sammen med min familie. Stadig i tryghed. Havde du været her, ville du havde været med. Det både glæder og varmer mig om hjertet. Så derfor gør vi sådan igen i år.
 
Jeg håber, englene passer godt på dig deroppe. At du er tryg, glad og smilende og vinker ned til mig fra din smukke bomuldsbløde sky. Send mig en tanker og et kys, så får du det retur.
 
Elsker dig - ALTID
 
Kys og kram
Din mor
 
 
 

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com