Livet går videre !

05-12-2010 23:11
En uge er nu gået, og jeg er stille og roligt ved at komme til hægterne igen. Denne årsdag har bare været så anderledes end de tidligere. Jeg har egentlig været okay. Har haft en masse mindre op- og nedture. Men de har været korte og stærke, så mit humør har bare generelt været ok. Det er også i orden. Det kunne være værrere.
Jeg fik 4 sammenhængende dage hjemme i forbindelse med 4 års dagen, og det trængte jeg til. At kunne være hjemme i trygge rammer, hos kæresten og sønnen samt hunden, som jeg virkelig har taget til mig. Elsker hende af hele mit hjerte. Hun giver mig bare så meget, så jeg er glad for, at vi tog hende til os. Jeg sov længe, nussede rundt og fik lavet en del småting og ellers plejede jeg bare mig selv til den store guldmedalje.
Jeg tænker stadig på dig utrolig meget, savner dig i mit liv, i min hverdag og det gør stadig ondt og gør mig så dybt ulykkelig, men nu er det til at leve med, og det kan jeg jo kun glæde mig over. At jeg nu er nået så langt.
December er i sin spæde begyndelse. Julepynt er oppe allevegne og sneen daler ned i enorme mængder. Det er jo bare så hyggeligt. Men jeg er stadig ikke med. Føler stadig ikke denne juleglæde og har ikke gjort det i mange år. Denne måned er opløftende og alligevel så dybt deprimerende. Så for mig gælder det bare om, at komme igennem på bedste vis. Være sammen med veninder og familie og nyde mine weekender. Jeg har fået mine julepynts kasser frem, men endnu ikke pyntet op. Det skal jeg lige være i humør til. Så vi får se, hvornår det bliver.
Vi skal holde jul hjemme hos os i år. Det bliver hyggeligt og dejligt at være hjemme. Det har vi ikke gjort i umindelige mange år. Så også i år bliver julen anderledes. Det er nu sikkert sundt nok på en eller anden facon.
Men ellers har jeg det pt. godt nok. Jeg kæmper stadig og har kun en vej. Og det er fremad.
Fortsat god aften til alle jer derude.
Knus Susy

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com