Møg dage

20-12-2010 11:17
Jeg har haft et par rigtig dårlige dage. Er klar til at flygte fra alt og alle. Vil bare være i fred og gider ikke holde jul. Der er ingen glæde at spore i mit indre og tårerne bare flyder og flyder i en uendelig strøm.
Jeg er træt helt ind i min sjæl. Er klar til at opgive det hele. (I mine tanker) Ville ønske alle bare ville lade mig være i fred - ihvertfald, hvis de ikke vil mig noget positivt. Er så træt at alt det møg, der kommer fra andre mennesker omkring mig - både fra højre og venstre. Helt ærlig, jeg pådutter ikke andre en masse negativt, hvorfor skal jeg så have det fra dem. Pas dig selv så, og jeg passer mit. Stop det nu - det er ikke fair.
 
Mit indre græder stadig og jeg savner dig. Savner dig så usigelig meget og er helt klart bevidst om, at var du her, ville alt være anderledes. Bare jeg har dig, tog jeg gerne alt det negative. Bare du var her. Men det er du ikke! Jeg skal undvære dig, hver evig eneste dag, indtil jeg selv en dag lukker mine øjne for bestandig.
 
En tåre triller
Mit hjerte kramper
Maven slår knuder
Sulten udebliver
Jeg er knust
Jeg er færdig
Jeg er træt
 
Endnu en tåre finder sin vej ned at mine kinder
 
Jeg kan ikke se dig
Jeg kan ikke føle dig
Jeg kan ikke dufte dig
Jeg kan ikke høre dig
Jeg kan ikke røre dig
 
I dag ville jeg ønske, at jeg var på vej til dig
Men jeg ved jo godt, at det er jeg ikke - det må vente
Men gid jeg var
 
Trænger til sol, varme, fred og ro. Trænger til at blive healet. At være hel igen. Men jeg er gået i stykker og det er ikke lige så nemt at reparere. Tager tid - tager år.
 
Mon ikke i morgen bliver bedre ?
 
 
 

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com