Siden sidst.

30-03-2011 21:25
Jeg er træt, træt og mere træt. Det er begyndt at gå mig på nerverne, idet jeg normalt betegnes som "damp" barn og sover meget lidt. Men sådan er det ikke lige pt. Tager en tur til lægen på fredag og ser, hvad han evt. kan finde ud af.
 
En af mine rigtig gode arbejdskollegaer, Søren, stopper i morgen, efter flere års samarbejde. Han sidder overfor mig og vi arbejder i samme team. Han har altid fulgt mig nøje, passet godt på mig. Støttet mig, løftet mig og fået mig til at smiler / grine. Fra og med i morgen, så er det slut. Det bliver en hård dag. Jeg kommer nok til at trille et par tårer, men har advaret ham c") Han er Dum c") og dog alligevel en skøn og behagelig mand, som har en speciel plads i mit hjerte. Men han vil blive savnet og det bliver ikke det samme igen. Men dermed ikke sagt, at han kommer til at blive fri for mig. Vi holder kontakten.
Jeg ønsker hermed Søren og hans familien al held og lykke fremover. Stort varmt knus til dig Søren. Og af hele mit hjerte - TAK for alt. Du har været en stor hjælp og inspiration for mig i en utrolig svær og smertefuld periode i mit liv.Det glemmer jeg dig aldrig for!
 
 
Jeg ser frem til weekend, hvor jeg skal sove, slappe af og have besøg af min lillebror. Det bliver hyggeligt.
 
Er begyndt at tænke lidt over mit næste foredrag. Glæder mig og synes, det bliver spændende. Håber der kommer en del mennesker og at vi bagefter, kan få en udbytterig dialog. Krydser fingre.
 
Ellers alt vel herfra.
 
Håber du har det godt og som jeg, glæder mig til sol, sommer og varme.
 
Nat nat knus og kram
Susy

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com