Lidt nyt

12-04-2011 08:20
Jeg har nu ligget hele sidste uge med influenza og er stadig ikke ovenpå, men dog på arbejde igen. Jeg er stadig drænet totalt for energi, men må så slappe af og hvile, når jeg kommer hjem. Nyder nu at solen er fremme, og at jeg kan få lidt varme i kroppen derfra, og bare det at være ude, uden at fryse. Det er skønt. Glæder mig til det bliver varmere!
 
Jeg er så småt begyndt mentalt at forberede mig på, at jeg skal holde foredrag igen i næste måned. Det bliver skønt. Håber der kommer en masse mennesker, og at vi bagefter, kan få en god og livlig dialog i gang (som sidst). Det glæder jeg mig til.
 
Ellers har jeg det godt hjemme i min "hule". Casper og jeg har det bedre sammen end nogensinde, og min søn kører bare derudad med sit lv og skolen. Kun topkarakterer.
Hvor det dog varmer mig om hjertet. At jeg endelig kan være lykkelig - på min måde, at livet for mig ikke en kamp, ren overlevelse. At jeg kan læne mig tilbage, se på livet og nyde det.
Ville dog ønske, at du har her til at nyde det med mig !!!!!
 
Nu står påsken for døren og jeg ser frem til alle de dage, hvor jeg skal være hjemme. Se være sammen med familie og mine dejlige skønne veninder. Det er luksus.
 
Fortsat god dag til jer alle derude.
Nyd livet og pas godt på hinanden.
 
Knus Susy

Kategori: Englepigen

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com