Overstået foredrag i næstved

24-05-2011 23:50

Jeg er lige kommet hjem efter at have givet foredrag i Næstved ved Landsforeningen for efterladte efter selvmord.

Jeg er hel høj - på den gode måde. Jeg synes, at det gik rigtig godt og vi fik en rigtig god snak bagefter. Jeg fik ros, som jeg tager til mig, (Ikke en af mine bedste kvaliteter) så det er da bestemt ikke sidste gang.

Det gør mig godt og det gør det også, for de pragtfulde mennesker, som har taget sig tid til at komme for at høre, hvad jeg har gennemlevet og hvordan jeg er kommet helskindet min tragedie - at miste min datter.

Det har været en dejlig aften, så hermed igen, tak til jer som mødte op.

Nu er jeg godt gammeldags træt og vil finde min seng.

Godnat og sov godt til alle jer derude.

Pas godt på dig selv og dine kære.

Knus Susy


Kategori: Englepigen

Kommentarer

 • #1
 • Susanne Svendsen
  25-05-2011 21:20
  Kære Susy

  Jeg vil på foreningens og egne vegne sige tak for dit flotte foredrag i Næstved. Det rørte meget i os alle. Foredraget var fuld af håb for, at man kan komme helskindet igennem sådan den kæmpe sorg vi har været igennem, og samtidig at det er lovligt stadig at sørge selv om tiden går.

  Tak fordi vi fik lov til at lære din datter lidt mere at kende. Havde hun været der ville hun helt sikkert også havde været stolt af dig, i det hele taget stolt af, at du har klaret det så flot og har lyst til at hjælpe andre i samme situation.

  Dit foredrag er helt sikkert med til at skabe åbenhed om selvmord, hvordan det er at miste ved selvmord, omgivelsernes reaktion osv. og det er der jo al mulig brug for.

  Samtidig fik jeg også selv ved dit foredrag svar på de spørgsmål, jeg havde, da jeg læste bogen. Det er helt sikket en bog man kan have glæde af, både hvis man har mistet for nyligt, men også hvis der er gået flere år.

  Fortsæt endelig den gode kamp fremover.

  Mange hilsner fra Susanne
  Efterladte, foreningen for efterladte efter selvmord


 • #2
 • Linda Jørgensen
  30-05-2011 22:44
  Hej Susy.
  Jeg vil også takke dig for et super godt foredrag i Næstved.
  For første gang i 3 måneder følte jeg mig ik alene og lærte også en del feks. at give mig selv lov til at gi los.
  Jeg fortæller om dit foredrag til alle der gider hører på mig og ja sgu også dem der ik gør. lige som jeg gør med din bog.
  Jeg købte også din bog og Takker for dine ord. (jeg skal nok få udviklet mine evner)Fedt også at ku dele det med dig uden at føle sig skør.
  Mange Knus fra Linda


1 

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com