Ny hverdag

31-07-2011 19:38
I morgen starter jeg på arbejdet igen. Til at starte med fra 9 - 14, dernæst fuld tid igen. Jeg har haft rigtig godt af at gå hjemme, ingen stress, ingen aftaler, ingen ting. Det har jeg nydt.
De fleste af mine symptomer er nu væk og de resterende påvirker mig kun meget lidt. Så det er kun dejligt. Så langt - så godt.
 
Jeg er startet hos en psykolog, hvor vi endnu engang gennemgår, de store kæmpe udfordringer, som jeg har været igennem. Hver og en - en kamp for livet. Hver og en - kunne have taget livet af mig. Det har også været en stor hjælp, så det fortsætter jeg med. 
 
Det bliver lidt underligt efter så lang tid, at skulle på arbejde igen, men også dejligt. Kan jo ikke blive hjemme for evigt. Denne nye vane, selvom den er god for mig, skal jeg også af med igen. Trænger også til at være lidt mere social igen. Så jeg ikke går her hjemme alene og bliver for mærkelig....smiler.
 
Min datter´s fødselsdag er også kommet lidt på afstand igen. Alle de følelser, som blusser op igen for fuld styrke, tager også kræfterne og modet lidt fra én. Savner hende så usigelig meget, men har heldigvis så mange andre ting / personer i mit liv, som også har krav på mine tanker, fokus og kærlighed. 
 
Så mine "nye" hverdag i morgen, tager jeg som en udfordring og med godt mod. Bliver dejligt at se mine arbejdskollegaer igen.
 
Here we go again c")

Kategori: Englepigen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com