Lidt om de sidste par måneder

13-10-2011 13:02

Jeg har nu været på arbejde fuld tid i 2 mdr. Det har været en både hård og travl tid. En af mine arbejdskollegaer, som har samme stilling som jeg, blev sygemeldt igen, og det betød at jeg måtte overtage hendes arbejde. Men jeg har nu klaret det over al forventning. Jeg har kunnet holde fokus på opgaven og været meget koncentreret. Efter arbejde har jeg så vidt muligt slappet af hjemme og ikke lavet for mange aftaler.

Jeg fortsatte et par gange hos psykologen, men stoppede igen, da jeg ikke følte, at jeg havde behov for det, og dermed ikke fik noget ud af det.

Samtidig er jeg startet igen til meditation/yoga, hvilket er rigtig godt for mig. Det giver mig ny energi og får mig ned på jorden. Samtidig er den sociale del også vældig hyggelig med 2 af mine veninder og min mor.

Jeg har fundet en knude i mit ene bryst, som jeg har været inde og få undersøgt. Først en mammografi og scanning, dernæst en biopsi. Det har sat en masse tanker i gang hos mig. Hvad nu, hvis? Men der stoppede jeg mig selv. Jeg kan ikke bruge en masse energi, på noget, som måske slet ikke kommer til at ske osv. Men holdt dog fast i 2 tanker.

  • Hvis nu jeg har kræft, får jeg taget en masse gode billeder af mig selv med hår på hovedet, og så bliver jeg klippet total kort håret.
  • Jeg fejler ikke noget! Jeg har ikke lyst og ikke tid.

Jeg havde min mor med inde, da jeg skulle have svaret. Hun har jo prøvet turen, og vidste, hvad jeg skulle igennem, hvis jeg fejlede noget. Men det gjorde jeg heldigvis ikke. Jubi. Nu skal jeg ind på mandag og have knuden fjernet. Den vokser og sidder et rigtig irriterende sted, hvor jeg kan mærke den, fordi jeg er så tynd. Og så tager jeg et par fridag, så jeg rigtig kan komme på højkant igen.

Bortset fra det har jeg det godt.

Det kører rigtig godt for min skønne store søn, som jo er voksen nu. Han har jordens dejligste kæreste – en skøn svigerdatter c”). Han passer sin skole til ug, så der kan jeg skam ikke klage.

Det går også rigtig godt med Casper og jeg. Vi skændtes stort set aldrig, og er rigtig gode til at tale sammen og give plads til hinanden.

Jeg får set mine veninder lidt her og der, og det glæder jeg mig altid til.

Nu går vi snart ind i november måned, og det er jo som bekendt ikke min yndlingsmåned. 5 års dagen nærmer sig, og tanker er så småt begyndt at dukke lidt op her og der. Men det skriver jeg om senere.

Pas godt på dig selv og dine kære.

Vær god ved dig selv.

 

Knus Susy


Kategori: Englepigen

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    Englepigen.dk  | susyk66@gmail.com